• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Astron GPS Solar Titanium Limited Edition SSH113J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Astron GPS Solar Titanium Limited Edition SSH113J1. Tämä kello on upea Seiko Astron -malliston GPS-kello. Kelloa on valmistettu vain raijoitettu 1000 kappaleen erä. Kellossa on 5X53-kaliiperin Solar-koneisto. Solar kellot latautuvat kaikesta valosta joten pariston vaihtoja ei tarvita. Kello keskustelee neljän sateliitin kanssa ja ymmärtää 39 aikavyöhykettä, joten kellosi on aina oikeassa ajassa liikut missä päin maailmaa tahansa.

Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä painalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi. Kello on vesitiivis 100 metrin syvyyteen asti. Kellotaulun lasi on naarmuuntumatonta safiirilasia. Tässä mallissa on titaanirunko ja ranneke, jonka ansiosta kello on todella kevyt. Kellossa on selkeälukuinen päivyri. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon runko on leveydeltään 42,7 mm ja paksuudeltaan 12,2mm. Kellon ominaisuuksiin kuuluu mm. päivyri, kaksoisaikatoiminto, GPS-signaalin vastaanotin, lentokonetila, virransäästötila, maailmanaika (39 eri aikavyöhykettä), ikuinen kalenteri 28. helmikuuta 2100 asti ja käyntivaran ilmaisin.


Tämä Seiko Astron rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Astron malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Astron -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SSH113J1

Koneisto: 5X53 (Solar)

Käyntivara: 6kk (täydellä latauksella)
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Titaani
Rungon leveys: 42,7mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta