• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko 5 Sports Special Edition Automatic SRPK11K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko 5 Sports Special Edition Automatic SRPK11K1. Tässä mallissa on upea oranssi kellotaulu. Kellossa on lumibritella päällystetyt osoittimet ja indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Läpinäkyvän takapohjan alta paljastuu Seikon 4R36 koneisto, jossa on 41h käyntivara. Koneiston voi vetää myös käsin. Kello on 100m vesitiivis. Tässä Seiko 5 Sport SRPK11K1 kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle omistettu näyttö. Kellon runko on leveydeltään 42,5 mm ja paksuudeltaan 13,4mm. Tässä mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot

Tuotenumero: SRPK11K1

Koneisto: Automaatti, cal 4R36

Lasi: Mineraalilasi

Ranneke: Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 42,5mm
Ominaisuudet: Päivyri

Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.