• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK35K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko 5 Sports SRPK35K1 SKX Sports Style. Tässä mallissa on upea oranssi kellotaulu. Kellossa on lumibritella päällystetyt osoittimet ja indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Läpinäkyvän takapohjan alta paljastuu Seikon 4R36 koneisto, jossa on 41h käyntivara. Koneiston voi vetää myös käsin. Kello on 100m vesitiivis. Kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle omistettu näyttö. Tässä mallissa on vähän pienempi kätevä runko 38 mm ja paksuudeltaan 12mm. Runko ja ranneke on ruostumattomasta teräksestä valmistettu.


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot

Tuotenumero: SRPK35K1

Koneisto: Automaatti, cal 4R36

Lasi: Mineraalilasi

Ranneke: Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 38mm
Ominaisuudet: Päivyri, GMT

Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.