• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko 5 Sports Brian May Limited Edition SRPH80K1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko 5 Sports Brian May Limited Edition SRPH80K1. Tämä malli on Seikon ja Queen-kitaristi Brian Mayn yhteistyössä tehty spesiaali kello. Kelloa on valmistettu rajattu 12500 kappaleen erä. Rannekellossa on punainen kuvioitu kellotaulu, kaareva kuviointi kuvastaa Mayn käyttämän Red Special kitaran muotoa. Kellossa on lumibritella päällystetyt osoittimet ja indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon läpinäkyvässä takalasissa on Brian Mayn allekirjoitus. Läpinäkyvän takapohjan alta paljastuu Seikon 4R36 koneisto, jossa on 41h käyntivara. Koneiston voi vetää myös käsin. Kello on 100m vesitiivis. Tässä Seiko kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle ja viikonpäivälle omistettu näyttö. Kellon runko on leveydeltään 42,5 mm ja paksuudeltaan 13,4mm. Tässä mallissa on kullanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Kello toimitetaan kitarakoteloa muistuttavassa upeassa pakkauksessa. Paukkauksessa on mukana myös jäljennös ''lucky sixpence''-kolikosta, jota hän käytti plektran sijasta.


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys -ja viikonpäivänäyttö.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot

Tuotenumero: SRPH80K1

Koneisto: Automaatti, cal 4R36
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600

Lasi: Mineraalilasi

Ranneke: Tekstiiliranneke
Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 42,5mm
Ominaisuudet: Päivyri

Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.