• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko 5 Sports Automatic SRPG41K1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko SRPG41K1 Automatic on tyylikäs automaattikello. Kellossa on 4R36 automaattikoneisto, jossa on 41h käyntivara. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Tässä mallissa on teräsrunko ja nahkaranneke. Osoittimissa ja indekseissä on Lumibrite-luminointi, joten ne hohtavat pimeässä. Kello on 100m vesitiivis. Tässä Seiko 5 Sport SRPG41K1 kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle ja viikonpäivälle omistettu näyttö. Tässä Seiko SRPG41K1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut runko, jossa on titaanikarbidi-pinnoitus. Kellon runko on leveydeltään 39 mm ja paksuudeltaan 13mm.


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys -ja viikonpäivänäyttö.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPG41K1
Koneisto: Automaatti (4R36)

Käyntivara: 41 tuntia

Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Nahka
Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 39mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.