• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
SEIKO 5 Sports Automatic SRPD53K1

SEIKO 5 Sports Automatic SRPD53K1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Uudistuneessa SEIKO 5 Sports SRPD53K1 Automatic-rannekellossa on sininen sunburst-taulu, jota ympäröi pyörivä sinipunainen pepsi-kehä. Kellon osoittimet ja indeksit on lumibrite päällystetyt jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu pimeässä. Läpinäkyvän takapohjan alta paljastuu Seikon 4R36 koneisto, jossa on 41h käyntivara. Koneiston voi vetää myös käsin. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Tässä Seiko 5 Sport SRPD53K1kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle ja viikonpäivälle omistettu näyttö. Kello on 100m vesitiivis.


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys -ja viikonpäivänäyttö.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot

Tuotenumero: SRPD53K1

Koneisto: Automaatti, cal 4R36
Käyntivara: 41 tuntia

Käyntitaajuus: 21 600

Lasi: Mineraalilasi

Ranneke: Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 42,5mm
Ominaisuudet: Päivyri

Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.