• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko 5 Sports Auto Moai Automatic Limited Edition SRPG43K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko 5 Sports Auto Moai Automatic Lim.Ed SRPG43K1 rannekello on tehty yhteistyössä kainsainvälisesti tunnetun Japanilaisen taiteilijan kanssa. AUTO MOAI on tunnettu "anonyymeistä" kasvottomista graafisista teoksistaan. Kellossa on upeasti kuvioitu musta kellotaulu. Kellon osoittimet ja indeksit ovat luminoidut. Kellossa on tyylikäs vasikannahasta valmistettu ranneke. Kellon koneisto on 24-kivinen 4R36 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on 41 tuntia. Koneiston voi vetää myös käsin. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellon vesitiiveys on 100m. Kelloa on valmistettu ainoastaan 1500 kappaleen erä. Kelloja on toimitettu Suomeen noin 9-12 kappaletta.


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys -ja viikonpäivänäyttö.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikois laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPG43K1
Koneisto: Automaatti (4R36)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Hardlex

Ranneke: Nahka

Rungon leveys: 42,5mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.