• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko 5 Sports 55th Anniversary Honda Super Cub Limited Edition SRPK37K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko 5 Sports 55th Anniversary Honda Super Cub Limited Edition SRPK37K1. Kello on saanut inspiraationsa Super Cubista, joka on yksi eniten valmistetuista moottoripyöristä maailmassa. Kellossa on 4R36 automaattikoneisto, jonka käyntivara on 41 tuntia. Koneiston voi vetää myös käsin. Tässä mallissa on teräsrunko ja natoranneke. Osoittimissa ja indekseissä on Lumibrite-luminointi, joten ne hohtavat pimeässä. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi. Kello on 100m vesitiivis. kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle ja viikonpäivälle omistettu näyttö. Kellon runko on leveydeltään 42,5 mm ja paksuudeltaan 13,4mm


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys -ja viikonpäivänäyttö.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPK37K1

Koneisto: Automaatti (4R36)
Käyntivara: 41 tuntia
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Nato
Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 42,5mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.