• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Casio G-Shock AWG-100C-1

259,00 €
−25 %
194,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Casio G-Shock AWG-100C-1

Casion digitaalinen sekä analoginen monikäyttöinen rannekello kaikilla herkuilla ja ominaisuuksilla. Casion kellot ovat erittäin kestäviä ja täysvesitiiviitä, joten niiden kanssa voi olla huoletta. Näytön lukua pimeässä helpottaa LED taustavalo.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: AWG-100C-1

Koneisto: Solar

Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Multi

Rungon leveys: 46mm

Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


G-Shock on japanilaisen elektroniikkayhtiön Casion valmistama kellosarja, joka on suunniteltu kestämään mekaanista rasitusta, iskuja ja tärinää. G-Shock on lyhenne sanoista Gravitational Shock. G-Shock-sarjan kellot on suunniteltu ensisijaisesti urheiluun, armeijaan ja ulkoiluun; kaikissa G-Shockeissa on kronografiominaisuus, 200 metrin vesitiiviys ja hälytys joko digitaalisella näytöllä, analogisella näytöllä tai analogisten ja digitaalisten näyttöjen yhdistelmällä. Useimmissa malleissa on muita ominaisuuksia, kuten ajastin, maailmankello ja taustavalo. Sarjan uudemmissa huippumalleissa on myös GPS-, suunta-, paine- ja lämpötila-anturit sekä radio-ohjattu aikasäätö, joka tunnetaan nimellä WaveCeptor tai Multi-Band.


Uudenkaupungin Kultakello on Casio rannekellojen virallinen jälleenmyyjä. Casio rannekellot pakataan niiden alkuperäisiin pakkauksiin.