• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Leijona Swiss naisten rannekellot

Leijona

Naisten Leijona Swiss kellot

Leijona Swiss -mallisto on saanut inspiraationsa Leijona-kellojen kaikkien aikojen suosituimmista malleista ja merkin alkuajoilta, jolloin kellot valmistettiin Sveitsissä. Leijona Swiss -mallisto juhlistaakin sveitsiläisen kelloteollisuuden ja suomalaisen Leijona-kellon pitkää yhteistä historiaa. Suomalainen Leijona -kellomerkki alkoi tekemään kelloja jo yli 100 vuotta sitten vuonna 1907. Leijona-merkki menee aina laatu edellä ja kellot suunnitellaan suomessa. Kaikki Leijona Swiss -malliston kellot tehdään sveitsissä ja SWISS MADE leima tarkoittaa sitä, että ne täyttävät tietyt laatukriteerit. Leijona Swiss made rannekellot ovat oma erillinen kellomallisto, mallistoon kuuluu viisi miesten teräskelloa ja neljä naisten teräskelloa. Kaikissa Leijona Swiss -malliston kelloissa koneistona toimii tarkka sveitsiläinen ETA-koneisto (kvartsi).

Leijonakelloja kehtaa käyttää niin arkena, kun juhlissakin. Kellojen tyyli on skandinaaviseen makuun yksinkertaisen tyylikästä ja ajatonta. Sveitsiläiset Leijonat sopii hyvin myös lahjakelloksi laatua arvostavalle. Nämä laatukellot tunnetaan niiden erittäin pitkästä käyttöiästä, useimpien isoisiemme Leijona-kellot vieläkin tikittävät aikaa!

Kultakello on virallinen Leijona-kellojen jälleenmyyjä ja toimitamme kellot ilmaisella postituksella valmistajan alkuperäisissä laatikoissaan! Leijona-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, autamme mielellämme!